Ankara Üniversitesi Cebeci Anaokulu
BALKİRAZ MAH. TIP FAKÜLTESİ CAD. ANKARA ÜNİVERSİTESİ CEBECİ ANAOKULU BLOK NO 1/24 MAMAK / ANKARA

VİZYON

Çağın ihtiyaçlarına ayak uyduran, evrensel, milli, manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmek için tüm paydaşları ile işbirliği içinde çalışıp ve birlikte gelişerek Mamak ilçesinde akla gelen ilk kurum olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda, okul öncesi eğitimin ilke ve kazanımlarının farklında olarak, 36-66 aylık çocukları bedensel, sosyal- duygusal, bilişsel, öz-bakım ve dil alanlarındaki gelişimlerini destekleyerek, aileleri okul öncesi eğitim sürecine dahil ederek kendisini geliştirmeyi amaç edinmiş personeli ile üst öğretim kurumlarına ve geleceğe yaratıcı, sorumluluk sahibi, özgüvenli bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇI GRUPLAR:: 08.00 / 13.00 ÖĞLECİ GRUPLAR: 13.00 / 18.00 KULÜP SINIFLARI SABAHÇI: 08.50 / 13.00 KULÜP SINIFLARI ÖĞLENCİ: 13.00 / 18.00

Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Bahçesinde bulunmaktadır.