Okulumuzun Tarihçesi

Ankara Üniversitesi Uygulama Anaokulu olarak çalışmakta iken 2021-2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Protokol yapılıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlanarak eğitim öğretime açılmıştır. 17 öğrenci mevcudu ile eğitime başlayan okulumuz, bugün 63 öğrenciye hizmet vermektedir.

Okulumuzda; 1 müdür, 3 öğretmen, 4 kulüp öğretmeni, 3 personel çalışmaktadır. 4 etkinlik sınıfı olarak planlanan okul binamıza daha sonra ek bina yapılarak 3 etkinlik sınıfı daha eklenip 7 etkinlik sınıfı olmuştur.

Okulumuz eğitimin yanı sıra, teknik donanım ve fiziksel olanaklar açısından en iyi hale getirilmeye çalışılmış 3 etkinlik sınıfını etkin olarak kullandığımız sınıflarda bilgisayar, ses sistemi gibi ihtiyaç duyulan eğitim materyalleri mevcuttur.

            Okulumuzda tam gün eğitim yapılmakta olup, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve kulüp kahvaltısı olmak üzere günde dört öğün yemek çıkarılmaktadır. Yemek listelerinin hazırlanmasında çocukların günlük ihtiyacını karşılayabilecek, aynı zamanda da damak tatlarına uygun yiyeceklerin seçilmesine özen gösterilmektedir.


Okulumuzda güvenlik tedbirleri en üst düzeyde olup, okul içinde ve dışında güvenlik kamerası sistemi bulunmaktadır. 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılı içerisinde de bütün yenileme ve tadilat işleri yapılmış  diğer binanın tadilatı planlanmıştır.

       Tüm çalışmalarımızda ve gelişmemizde bize her zaman destek olan, geleceğimizin teminatı çocuklarını bizlere emanet eden velilerimizle, bu emanetleri kalitesi onaylanmış eğitim anlayışımızla yetiştiren öğretmenlerimizle, Çocuklarımızı  yetiştirmeye devam edeceğiz.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 47  kişi beğendi